Skip to content

Gordana Šurlan novi povjerenik za članstvo banjalučke regije

  • VIJESTI

Odlukom upravnog odbora, za novog povjerenika članstva banjalučke regije izabrana je Gordana Šurlan iz Banje Luke. Ovu regiju obuhvataju teritorije sljedećih lokalnih zajednica: Banja Luka, Čelinac, Istočni Drvar, Jezero, Kneževo, Kotor Varoš, Kupres, Mrkonjić Grad, Petrovac, Ribnik i Šipovo. Na području ove regije danas imamo 150 aktivnih članova, što čini skoro pa 50% članstva naše organizacije.

Zahvaljujem Upravnom odboru UG “Humanitas” na izboru na mjesto povjerenika za članstvo banjalučke regije. Sve što sam do sada uradila za naše udruženje bilo je od srca i sa velikom posvećenošću, ali smatram da se uvijek može više. Naročito u ova teška vremena, želim da podstaknem mlade ljude sa mojim aktivizmom i primjerom nas starijih članova, da se zalažu i tako postaju čestiti i humani ljudi. Biti povjerenik u našem UG “Humanitas” je čast… ali za mene lično i velika obaveza ubuduće…idemo dalje💪❤️

U dosadašnjem radu, Gordana je pokazala ozbiljnu posvećenost razvoju naše organizacije i podršku u svim akcijama i aktivnostima koje provodimo i sigurni smo da će ovaj izbor doprinijeti boljem razvoju naše organizacije u budućnosti. Dosadašnjem povjereniku članstva ove regije, Goranu Božiću, izuzetno smo zahvalni za sav srcem uloženi trud i posvećenost u svim aktivnostima koje smo provodili.

❤️ Gordana Šurlan
❤️ povjerenik banjalučke regije
❤️ 31.01.2024. godine