Skip to content

Milica Šteković izabrana za koordinatora tima za sport

  • VIJESTI

Na 36. vanrednoj sjednici UO UG Humanitas, odlučeno je da mjesto koordinatora tima za sport bude dodjeljeno Milici Šteković.

Milica je apsolvent Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta UNIBL i aktivno se bavila košarkom u više klubova unutar BiH. Takođe , igrala je za reprezentaciju Srbije u mlađim kategorijama gdje je osvojila i zlatnu medalju. Što se tiče uspjeha u klubskoj košarci bila je osvajač brojnih nagrada.

“Mnogo sam srećna što sam postala dio tima “Humanitas”. Velika je čast što sam zadobila povjerenje cijelog tima i imenovana za koordinatora tima za sport. Kao vrhunski sportista potrudiću se da svojim primjerom i iskustvom prenesem znanje i značaj fizičke aktivnosti. Ovo je jedna pozitivna priča koja uključuje djecu od najmanjeg uzrasta i nastoji da im stvori zdrave navike od samog početka. Moja uloga koordinatora će biti (iako zahtijeva veliku odgovornost) da uz puno truda,rada i ličnog usavršavanja, prije svega masovno uključenje djece, stručan rad sa djecom kroz edukovane trenere-sportiste. Roditelji djece koja budu dolazila, takođe će biti prezadovoljni našim trening-igricama i stručnom pristupu djeci…a posebno jer je besplatno i bez ikakve nadoknade.”

Cilj ovog tima je, između ostalog, da omasovi članove samog tima, kao i brojnost djece u banjalučkoj sportskoj inkluzivnoj igraonici, a ubuduće i u drugim gradovima gdje bi
zainteresovani članovi udruženja mogli organizovati i provoditi iste aktivnosti.

Ovu funkciju prethodno je obavljala Milena Kolobarić koja ostaje i dalje dio UG Humanitas.

❤️Milica Šteković
❤️koordinator tima za sport
❤️ 17.09.2023.