Skip to content

Popravka zuba za jedno dijete

Popravka zuba za jedno dijete
Početak akcije: 20.03.2021. godine
Završetak akcije: 20.03.2021. godine
Ukupno obezbijeđeno sredstava: 200,00 KM

Povodom Svjetskog dana oralnog zdravlja, putem naše FB stranice objavili smo da naš prijatelj želi donirati popravak zuba za jedno dijete onom pratiocu koji se prvi javi u komentarima.

Povodom Svjetskog dana oralnog zdravlja, naš prijatelj, doktor stomatologije Nenad Lukić DONIRA popravku zuba za jedno djete.

Ukoliko imate dijete kome je popravka potrebna, a trenutno niste u mogućnosti da mu to priuštite, ili ukoliko znate nekoga kome bi ova donacija značila, pišite nam u komentaru. Donacija ide prvoj osobi koja se javi pa bismo vas zamolili da je prepustite nekome kome je stvarno potrebna. Nažalost nismo u mogućnosti da besplatno pomognemo svima, ovaj put je to za samo za jedno dijete. Svojim primjerom želimo da motivišemo druge da učine dobro djelo i da sve nas potaknemo na razmišljanje o značaju oralnog zdravlja.

Oralno zdravlje nije samo lijep osmijeh, ono utiče ne samo na opšte stanje našeg organizma već i na kvalitet života svakog pojedinca. Djecu od najranije dobi treba navikavati na redovne preglede i upoznati sa značajem oralne i dentalne higijene.

LINKOVI: