Skip to content

POZOVIMO 17068 za liječenje Aleksandra Milinkovića (1988) iz Laktaša

  • VIJESTI

Nastavlja se humanitarna akcija za liječenje Aleksandra Milinkovića (1988) iz Laktaša, mladića koji je u avgustu 2019. godine doživio tešku povredu kičme tokom skoka u vodu. Ova nesreća rezultirala je spastičnom kvadriplegijom i visokim stepenom trajne invalidnosti. Trenutno se Aleksandar nalazi na rehabilitaciji u Novom Sadu, a njegovo liječenje zahtjeva dalju podršku.

Da bi se prikupila sredstva potrebna za njegovu rehabilitaciju, pokrenuta je humanitarna akcija koja poziva ljude dobre volje da doniraju sredstva. Svaka osoba koja želi pomoći može to učiniti pozivom na broj 17068 i doniranjem 1 KM. Pozivi su mogući iz M:tel, Bh telecom i Eronet mobilne mreže.

Pomoći možemo i uplatama na žiro račun UG „Humanitas“ broj 5551000062303262 kod ”Nova Banka“ a.d. Banja Luka, dok je za uplate iz inostranstva dostupan Paypal – paypal@humanitas.ba

Ova humanitarna akcija ima za cilj osigurati da Aleksandar dobije sve neophodne uslove za oporavak i povratak normalnom životu.

Svi koji žele pomoći Aleksandru Milinkoviću i doprinijeti njegovom liječenju mogu se pridružiti ovoj humanitarnoj inicijativi i pružiti podršku mladiću koji se hrabro bori protiv posljedica teške povrede. Svaka donacija, bez obzira na veličinu, doprinosi zajedničkom cilju – pružanju šanse Aleksandru da ponovo stane na noge i živi pun i kvalitetan život.