Skip to content

Sandra Gončin izabrana za povjerenika članstva grada Velenje

Na 42. vanrednoj sjednici Upravnog odbora Udruženja građana Humanitas, održanoj 25.02.2024. godine, donesena je odluka koja će doprinijeti jačanju humanitarnih aktivnosti u gradu Velenje, Slovenija. Na sjednici je odlučeno da se za povjerenika članstva grada Velenje imenuje Sandra Gončin.

Sandra Gončin izrazila je svoje zadovoljstvo imenovanjem i istakla važnost angažmana u humanitarnom radu.

“Humanitas je divna organizacija i srećna sam što mi se ukazala prilika da podržim njen razvoj i aktivnosti u budućnosti. U Velenju imamo mnogo dobrih ljudi koji žele učestvovati u humanitarnom radu, a svima njima, kao povjerenik članstva grada Velenje, stavljam se na raspolaganje,” izjavila je Sandra nakon imenovanja.

Ovaj korak predstavlja nastavak rasta i širenja Humanitasa, a imenovanje povjerenika članstva za grad Velenje svakako će olakšati koordinaciju humanitarnih aktivnosti, potičući lokalno stanovništvo da se aktivno uključi i podrži humanitarne inicijative.

Humanitas poziva sve zainteresovane građane Velenja da nam se pridruže i zajedno doprinesemo boljoj budućnosti zajednice. Svi zainteresovani mogu kontaktirati Sandru Gončin putem Udruženja građana Humanitas radi više informacija i pridruživanja volonterskim aktivnostima.