Skip to content

Tim omladinske organizacije Humanitas započeo aktivnosti

  • VIJESTI

U petak, 07.04.2023. godine, Tim omladinske organizacije imao je mnogo aktivnosti koje obilježavaju početak rada ovog tima.

Koordinator tima omladinske organizacije Humanitas, David Matić, sa aktivistima: Majom Dragojević, Stefanom Dragojevićem, Borislavom Veselinovićem i Aleksandrom Samardžijom, boravili su danas u Prijedoru te prisustvali na drugom mentorskom sastanku u okviru ReLOaD2 projekta koji je održan u prostorijama Omladinskog savjeta u Prijedoru.

Tim omladine nastoji edukovati sve zainteresovane članove u kreiranju, pisanju i realizaciji projekata kroz koje se doprinosi poboljšanju standarda života u svakom smislu.

Nakon mentorskog sastanka u Omladinskom savjetu Prijedora, Matić i član tima omladinske organizacije Aleksandar Samardžija obavili su sastanak sa zaposlenicima gradske uprave Prijedor, s ciljem jačanja saradnje sa ovom lokalnom samoupravom i aktivizma UG Humanitas na području Grada Prijedora.

Tim je obišao i poslovnicu Društvenog preduzeća “Humanitas socijalno preduzetništvo” d.o.o. u Prijedoru.

Pored niza aktivnosti, nisu izostavili ni aktivnosti u Banjaluci, gdje opremamo salu za sastanke, pa su članovi tima ekspresno završili dio pripremnih radova.

Narednih dana tim omladinske organizacije planira niz aktivnosti, a na oduševljenje svih nas, ova organizacija svakodnevno registruje nove mlade članove, ne samo u BiH već i članstvo širom svijeta.