Skip to content

Za Nikolu Ivića (2002) iz Banje Luke na transfuziji VMA u Beogradu

Za Nikolu Ivića (2002) iz Banje Luke na transfuziji VMA u Beogradu
Početak akcije: 21.10.2021. godine
Završetak akcije: 13.01.2022. godine
Obezbijeđeno 51 doza krvi

Na poziv članova ‘’Humanitas’’, putem društvenih mreža i putem telefona, pozvali smo naše članove i simpatizere sa područja Beograda da hitno daruju krv za Nikolu Ivića.

‘’Potrebno je 15 doza krvi za Nikolu – Darujmo krv’’
Trebamo pomoc!
Za one koji su u Srbiji i gravitiraju ka BG:
Nikola Ivić (2002.g) ima leukemiju, danas je hitno prebačen iz Banja Luke za Beograd, pa apelujemo ako neko može darivati krv u Beogradu za njegovo liječenje.
Nikola Ivić, hematologija (sterilni blok)
Krv se daje na VMA, transfuzija krvi.
Neophodno je 15 doza krvi i nije bitna krvna grupa.
Hitno je!’’

Humanitas krv za Nikolu Ivića

Zahvaljujući našim članovima i simpatizerima, u akciji od 21.10.2021. godine, 15 doza krvi obezbijeđeno je u roku od 4 dana.

Nikoli je opet bila potrebna krv pa smo dana 09.01.2022. godine ponovo pokrenuli istu akciju


‘’!HITNO ! HITNO ! HITNO ! HITNO ! HITNO !
Potrebno 36 doza krvi (krvna grupa nije bitna)
Kontakt  +38766969577 (Viber)
Darujte krv ili delite objavu!’’

Zahvaljujući našim članovima i simpatizerima, u akciji od 09.01.2022. godine, 36 doza krvi obezbijeđeno je u roku od 4 dana.

Humanitas krv za Nikolu Ivića

‘’Za našeg Nikolu Ivića danas su na VMA u Beogradu krv donirali članovi HUMANITAS SRBIJA , na čelu sa Milanom Manojlovićem, koordinatorom članstva Srbije.
Manojlović nas je obavijestio da je na transfuziji VMA danas ogromna gužva, da se mnogo davalaca prijavilo kako bi donirali krv za nekoliko hitnih slučajeva, uprkos saobraćajnom kolapsu i otežanim vremenskim uslovima u Beogradu te da je za Nikolu, za danas, obezbijeđeno dovoljno doza krvi.
Nadamo se da će se dovoljno davalaca krvi javiti i sutra i da ćemo na vrijeme obezbijediti dovoljno doza za Nikoline terapije.
Hvala svima ‘’

Dana 23.01.2022. godine primili smo tužnu vijest. S tugom vas obavještavamo da je naš Nikola Ivić izgubio najveću životnu bitku. Porodica Ivić zahvaljuje svima koji su se trudili i pomagali da se Nikoli olakša liječenje. Porodici izražavamo saučešće i ostajemo na raspolaganju za svaki vid podrške i pomoći.

Humanitas krv za Nikolu Ivića

LINKOVI:

https://www.telegraf.rs/vesti/humano-vesti/3443900-nikoli-se-leukemija-vratila-i-zbog-terapija-mu-je-potrebno-mnogo-krvi-mozete-mu-pomoci-na-vma-je?fbclid=IwAR0iumEK3wpf-HxAAohjMjZBLvdCR3VQb6tXup1_dqWgt3p9Tj6aP4SAoGQ