Skip to content

Za Predraga Divljaka (1972) iz Banje Luke na transfuziji VMA u Beogradu

Za Predraga Divljaka (1972) iz Banje Luke na transfuziji VMA u Beogradu
Početak akcije: 01.03.2021. godine
Završetak akcije: 04.04.2021. godine
Obezbijeđeno 30 doza krvi

Na poziv članova porodice Predraga Divljaka, putem društvenih mreža i putem telefona, pozvali smo naše članove i simpatizere sa područja Beograda da hitno daruju krv za Predraga Divljaka.

‘’Beograde, hitno potrebno 25 doza krvi, grupa A pozitivna. Mogu i druge krvne grupe!
Predragu Divljaku iz Banje Luke, koji boluje od Akutne mijeloidne leukemije i koji se nalazi na liječenju na Hematologiji VMA u Beogradu, potrebno je 25 doza krvi.
Molimo sve članove Humanitasa i sve ljude dobre volje, sa područja Beograda, da pomognu našem Predragu i da daruju krv na Transfuziji krvi u sklopu VMA u Beogradu.
Kabinet za transfuziju VMA Crnotravska 17
Radno vrijeme od  07:45 h  do 14.30 h svakim radnim danom.
Dijelite objavu jer je potrebno mnogo doza a krv je hitno potrebna.
Hvala svima koji žele pružiti pomoć

Za više informacija pišite u inboks naše stranice.
Kontakt za Humanitas Srbija
Milan Manojlović – Beograd
+381654211539’’

Predrag Divljak Humanitas –

Zahvaljujući našim članovima: Milanu Manojloviću, koordinatoru članstva Humanitas Srbija, kao i Ljubomiru Subotinu i prijateljima iz Novog Sada, na vrijeme je obezbijeđen dovoljan broj doza krvi za Predragovo liječenje, a pored toga, dogovoren je i dovoljan broj donora za potrebe krvi u naerdnom periodu.

‘’Dobri ljudi,
iz Kabineta za transfuziju VMA u Beogradu  obaviješteni smo da je do danas, 05.03.2021. godine za našeg Predraga Divljaka obezbijeđeno znatno veći broj doza krvi nego što je bilo potrebno u dosadašnjoj fazi liječenja. Informaciju o tačnom broju doza nemamo ali na osnovu naših saznanja, broj doniranih doza je oko 50 i to: oko 20 doza od donora iz Banje Luke i oko 30 doza od donora iz Srbije. Ukoliko dođemo do informacije o tačnom broju doza, dopunićemo objavu tim informacijama.
U ime porodice i u ime svih članova Humanitasa, zahvaljujemo svim dobrim ljudima iz Banje Luke, koji su u srijedu otputovali u Beograd radi doniranja krvi. Izuzetnu zahvalnost dajemo i našim prijateljima iz Srbije, koji su odvojili vrijeme i donirali krv našem Predragu.
Zahvaljujemo svim pratiocima na fb, koji su dijeljenjem fb objave (sa preko 1200 dijeljenja), znatno doprinijeli pri obavještavanju javnosti o ovoj akciji. Takođe zahvaljujemo Ljubomiru Subotinu i prijateljima iz Novog Sada, Milanu Manojloviću i prijateljima iz Beograda, kao i svim ostalim članovima Humanitasa, za učešće u ovoj akciji.
Ljubomir Subotin, iz Novog Sada, ponudio je sedmičnu pomoć od po 5 doza krvi, ukoliko to bude potrebno za dalje Predragovo liječenje, a na čemu smo mu naročito zahvalni.
Predraže, želimo ti brz oporavak, bićemo i dalje uz tebe i uz tvoju porodicu.
Humanitas.”

Humanitas Srbija Predrag Divljak

Dana 04.04.2022. godine primili smo tužnu vijest. Predrag Divljak je preminuo u bolnici Vojno-medicinske akademije u Beogradu. Porodici Divljak izražavamo saučešće i ostajemo na raspolaganju za svaki vid podrške i pomoći.

LINKOVI:

https://www.telegraf.rs/teme/predrag-divljak

https://www.klix.ba/sport/nogomet/preminuo-nekadasnji-kapiten-banjaluckog-borca-predrag-divljak/210404060