Skip to content

Pomoć pri liječenju Željka Kneževića iz Doboja

Početak akcije: 13.05.2024. godine
Završetak akcije: 30.06.2024. godine

Pokrenuta je humanitarna akcija za pomoć Željku Kneževiću (1972) iz Doboja, koji se bori s karcinomom debelog crijeva s metastazama na jetri. Željko trenutno prima hemoterapije na UKC Banja Luka, gdje je do sada primio četiri tretmana, ali mu je za nastavak liječenja potrebno još devet. Nažalost, zbog nedostatka finansijskih sredstava nije mogao primiti posljednju terapiju.

Željko živi u porodičnoj kući sa suprugom, dvoje djece i punicom, a jedini član porodice koji trenutno radi je njegov stariji sin.

Cilj je prikupiti 3.000,00 KM kako bi Željko mogao nastaviti liječenje. Svi građani, članovi zajednice i simpatizeri pozvani su da podrže ovu akciju.

Sredstva se mogu uplatiti putem domaćeg bankovnog računa UG „Humanitas“ broj 5551000062303262 kod ”Nova Banka“ a.d. Banja Luka, putem PayPal aplikacije na paypal@humanitas.ba, ili pozivom na humanitarni telefon 17068 za korisnike teleoperatera Mtel, BH Telecom i HT Eronet.

Svaka uplata, poziv i dijeljenje informacije su od izuzetnog značaja. Pomozimo Željku da dobije neophodnu terapiju i nastavi borbu protiv ove teške bolesti. Unaprijed zahvaljujemo svima na podršci i solidarnosti.