Skip to content

Humanitarna akcija za Milijanu Džajić uspješno završena

  • VIJESTI

Humanitarna akcija koja je pokrenuta u mjesecu oktobru ove godine za prikupljanje sredstava za liječenje Milijane Džajić (1987) uspješno je završena, pružajući novo svjetlo njenom putu oporavka.

Humanitarna organizacija “Humanitas” pokrenula je telefonsku liniju 17068 kako bi prikupila sredstva za liječenje Milijane. Donacije su i ovaj put bile moguće putem uplata na bankovni račun i paypall aplikacije. Milijanu su posjetile članice UG Humanitas Nerma Poturović, Biljana Stanić i Nikolina Davidović i tom prilikom joj uručile donaciju.

Danas, Milijana se polako oporavlja i trenutno se nalazi u svom porodičnom domu. Izrazila je zadovoljstvo napretkom koji postiže te je zahvalila svima koji su podržali humanitarnu akciju. Ovaj uspješan ishod predstavlja svjetlu nadu za Milijaninu budućnost u njenoj borbi da vrati svoj puni životni potencijal. Hvala svima koji su na bilo koji način učestvovali.

Milijana na putu do potpunog oporavka i dalje treba pomoć dobrih ljudi koji joj mogu pomoći uplatama novčanih sredstava na račun njenog oca: Mile Krecelj, broj računa
5517302508252291.