Skip to content

Izabran povjerenik članstva za opštinu Ribnik

  • VIJESTI

Na 34. redovnoj sjednici UG Humanitas, održanoj 07.04.2023. godine, za povjerenika članstva opštine Ribnik izabran je Marinko Kljajić.

Marinko se uključio u članstvo naše organizacije nakon što smo pokrenuli akciju za izgranju ribnjaka tj. akciju za samoodrživost njegovog domaćinstva.

Pomoć za samoodrživost domaćinstva Kljajić

“U Humanitas sam se uključio da bih pomagao drugima, jer sam vidio koliko znači kad se više ljudi srcem udruže da bi nekome pomogli i kako to funkcioniše. Humanitas mi je pomogao, a pomogali su mi još neki prijatelji, zahvaljujući čijoj podršci moja porodica sada živi bolje i svi se bolje osjećamo. Sada sam u prilici da i ja pomognem drugima pa sam se aktivirao u rad udruženja i daću sve od sebe da uspijemo u svakoj našoj akciji. Siguran sam da će i moja djeca podržati i mene i Humanitas, jer smo mi svi kao jedna velika porodica. Već imamo veliku podršku mještana Ribnika, a u narednom periodu u Humanitas će se uključiti još mnogo novih članova, mojih prijatelja i sugrađana sa područja naše opštine i vjerujem da ćemo svi opravdati ukazano povjerenje.”

❤️ Marinko Kljaijć, povjerenik članstva opštine Ribnik

❤️ UG Humanitas

❤️ Ribnik, 07.04.2023. godine