Skip to content

Široka mreža HUMANITASA

  • VIJESTI

Djelujući kroz humanitarni rad, UG Humanitas svakodnevno se trudi da pomogne u raznim akcijama: dobrovoljnog darivanja krvi, organizovanju akcija pomoći za liječenje onih kojima je svaka pomoć potrebna, ali i da pomogne licima u potrebi, kroz samozapošljavanje i programima za smoodrživost te da razvije svijest što većeg broja ljudi o humanosti, razvijajući članstvo širom svijeta.

Do sada smo uspješno okupili ljude iz 10 zemalja: BiH, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Slovenije, Austrije, Francuske, Njemačke, Norveške i daleke Australije.

Redovno smo u kontaktu sa članovima i simpatizerima, kako bismo što efikasnije realizovali brojne humanitarne akcije koje su pred nama.

Na sastanku u Banjaluci Milan Manojlović, član UO i koordinator članstva Srbije i Aleksandar Došenović, predsjednik UG Humanitas, razgovarali su o formiranju strategije razvoja udruženja na području Srbije, ali i osnivanja predstavništva UG Humanitas, što bi otvorilo mogućnosti za naprednije razvijanje naše organizacije na međunarodnom nivou.