Skip to content

Donacija u garderobi i obući za djecu i odrasle, Udruženju “Ozrenskih 3+” u Petrovu

Članovi povjereništva Banja Luka, Predrag Kajkut i Duško Vračar, posjetili su Udruženje “Ozrenskih 3+” u Petrovu, prilikom čega su predali ovu donaciju Biljani Stefanović, predsjedniku ovog udruženja, a koja je u Humanitasu povjerenik za članstvo Dobojske regije.

“Udruženje “Ozrenskih 3+” u skorom periodu organizovaće dodjelu garderobe svim licima u potrebi sa područja opštine Petrovo. Zahvaljujem svima iz naše organizacije Humanitas, koja po drugi put donira garderobu za stanovnike u potrebi sa područja opštine Petrovo.

Na području Dobojske regije, UG Humanitas uspješno je proveo niz humanitarnih akcija, kako kroz donacije u uređajima za pokućstvo, garderobi i obući, tako i kroz značajna novčana sredstva za podršku pri liječenju za lica koja se liječe od teških bolesti.

Sada su u toku dvije akcije za lica u potrebi sa područja naše regije pa ovom prilikom pozivam sve naše članove i simpatizere da podrže ove akcije, kao i sve ostale akcije koje provodi UG Humanitas.” – izjavila je Stefanović.